Retolació

Un ampli catàleg de productes d'impressió digital que va des del petit al gran format, des de teixits fins a materials rígids, des de productes per a la restauració fins packaging de tot tipus. A més, cada categoria pot oferir nombrosos formats, dimensions, materials i diverses opcions de personalització, proporcionant-li així al client múltiples combinacions per fer únics els seus productes. Una gran selecció. 72dpi treballa constantment per ampliar el seu propi catàleg d'impressió digital i poder satisfer qualsevol requisit o desig, anticipant-se a les necessitats i proposant solucions en cas de dubtes així com la màxima qualitat d'impressió. Si vols un producte que no estigui present en el catàleg, podràs contactar amb nosaltres i, junts, podrem veure quin s'adapta millor a les teves necessitats.. Qualsevol idea o projecte que s'hagi de realitzar, 72dpi ho pot fer realitat.
Vinils adhesius

Vinil adhesiu de tall, amb molta varietat de colors, ideal per a esdeveniments, vehicles, aparadors, etc


 

Impressions de gran format

Vinil adhesiu gran format, polimèric, monomèric, laminat exterior, gran durada, màxima qualitat amb la millor resistència, ideal per a treure la màxima realitat fotogràfica.


Lones

Lones de PVC, micro perforat, roba, retroil·luminades, lones per ideal contra el vent, ideal ús exterior.


 

Rètols

Qualsevol tipus de rètol, lluminós, llum indirecta, lletres còrpora, banderoles, leds.


Roll Ups

Roll-up, realitzats amb sòlides estructures, i proveïts de bossa per al seu transport. Dotats d'un mecanisme fàcil d'instal·lar.


 

Materials rígids

Treballem amb diferents materials, PVC, policarbonat, cartó-ploma, alumini, metacrilat, fusta. Impressió directa o amb vinil.