Material d’oficina

Oferim recursos per al seu negoci, basats en el coneixement que ens han transmès els nostres clients, i els nostres anys d'experiència com a distribuïdors. Tenim diferents solucions dissenyades per a cada necessitat. Eines, productes i serveis que s'adapten al seu negoci i contribueixen al seu desenvolupament.Targetes

Imprimir les teves targetes de visita clàssiques a 72dpi és sinònim d'èxit: impressió d'alta qualitat al millor preu amb els millors suports, formats i acabats per adaptar-nos de manera molt personalitzada a les teves necessitats i interessos. També pots triar altres formats de targetes en funció de l'objectiu més petit com les targetes petites, al format més gran i quadrat com la postal .


 

Sobres

El sobre és el suport clàssic per personalitzar les correspondències, sobres de tot tipus de material i tamany. Si vols, també pots crear els teus propis dissenys corporatius o triar-sense impressió. Recorda que també pots imprimir paper de carta, ideal per enviar dins d'un sobre.


Papereria corporativa

Aposta pel paper de carta amb múltiples combinacions de colors, papers i gramatges. Tria el que millor s'adapti a les teves necessitats. Amb un acabat així, no deixaràs a ningú indiferent: qualitat sublim. Recorda que tenim sobres a la teva disposició per si necessites realitzar enviaments.


 

Segells

Tampó estàndard, que es troba en la gamma dels segells automàtics personalitzats, és ideal per a ús diari. Amb la seva tinta integrada, es pot estampar fàcilment sobre els documents. Segons les característiques, aquest producte també pot ser maxi, allargat, quadrat, rodó o ovalat.


Material d'oficina

Més de 45.000 referències, 300 marques i 500 proveïdors en material escolar i equipament d'oficina. Tot el que necessites en un sol lloc, entrega a domicili als millors preus.


 

Consumibles

Consumibles original de qualsevol marca i tot tipus de tòners reciclats 100% funcionals i compatibles, garantia immediata